Медики «екстренки» Харкова врятували жінку від клінічної смерті

Бригада медиків провели успішні реанімаційні заходи.

Життя мешканки Харкова в прямому сенсі врятували лікар Сергій Шепель, фельдшер Павло Гаменюк та водій Олександр Бекетов. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

Причиною клінічної смерті 65-річної жінки став гострий інфаркт міокарду, але завдяки проведенню бригадою Екстреної медичної допомоги 701 успішних реанімаційних заходів вдалося "повернути" хвору до життя.

wODq9Gwv0J4whmrdD5qTwIHCk.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харківщині жінка народила прямо у швидкій. Маму та здорового хлопчика доставили до медзакладу.

27 жовтня, мешканка Шевченківського району Харківської області почала народжувати у кареті швидкої допомоги. Професійна бригада "екстренки" прийняла пологи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

Бригада ЕМД стала свідками та головними помічниками при чудовій події – народженні дитини. Так, при безпосередній акушерській допомозі, яку надала бригада ЕМД 2310 у складі фельдшера Віталіни Лелюк та водія Олександра Карман, 31-річна мешканка Шевченківського район Харківської області, народила здорового хлопчика. Після надання допомоги та огляду, породіллю разом із новонародженим шпиталізували до лікувального закладу.

На звільнених від окупантів територіях Харківщини триває розмінування. За добу спеціалісти ДСНС знешкодили 754 вибухонебезпечних предметів. Втім, мінна небезпека в області залишається дуже високою. Вчора біля с. Олександрівка Богодухівського району в полі на міну наїхав комбайн. 37-річний комбайнер госпіталізований з пораненнями. Біля с. Гракове Чугуївського району на міні підірвався трактор. На жаль, 45-річний тракторист загинув.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися