Коронавірус в Харківській області: за останню добу 10 нових підозри

Всього на Харківщині зареєстрували 56 підозр на COVID-19

Станом на 11 квітня в Харківській області зареєстровано 56 підозр на коронавірус. Про це повідомили в Харківській облдержадміністрації.

Згідно з даними ХОДА, за минулу добу на Харківщині 10 нових підозр на COVID-19.

"За весь період реєстрації в області зареєстровано всього 56 випадків підозри на COVID-19 (з них 10 — за останню добу), в тому числі: 8 випадків підтверджено, 14 спростовано. Жодна людина з тих, у кого підтверджений діагноз, не помер і не одужав", — йдеться у повідомленні облдержадміністрації.

Відомо, що 2 нових підтверджених випадки захворювання виявили у 38-річного харків'янина і 65-річного мешканця Лозової. В ХОДА зазначили, що обидва госпіталізовані, важких випадків серед них немає. Не медичні працівники. Встановлено коло контактних осіб (5) — 1 людина знаходиться в лікарні, решта — на самоізоляції.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській області коронавірус підозрюють у 9 медпрацівників. 6 медиків, у яких підозрюють коронавірус, госпіталізували, 3 - перебувають на самоізоляції. Повідомляється, що медики, у яких є підозри на коронавірус, не пов'язані з обслуговуванням хворих з COVID-19. Крім того, 47 медпрацівників визначили в якості контактних осіб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися