У Харкові впроваджують нові методи обстеження та лікування дітей (ФОТО)

У лікарні придбали та ввели в експлуатацію рентген-систему з сучасним оцифровувачем та фотопринтером

У Харкові в Міській дитячій лікарні №5 продовжують впроваджувати нові методи обстеження та лікування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Цьогоріч придбали та ввели в експлуатацію рентген-систему з сучасним оцифровувачем та фотопринтером. Щоб маленькі українці, які постраждали внаслідок російської агресії, отримали повноцінний та ефективний доступ до реабілітаційної допомоги. 

У міській раді зазначили, що під час війни та після її закінчення проведення реабілітаційних заходів у закладах охорони здоров’я мають бути на особливо високому рівні. Там наголосили, що саме рівень комплексної відновної терапії впливатиме на загальний стан здоров’я, економічне відновлення і добробут країни.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові та області тривають роботи з відбудови та ремонту пошкоджених окупантами будівель. На понад 55% завершили ремонт Харківської обласної травматологічної лікарні. Медзаклад зазнав руйнацій внаслідок двох бомбардувань та ракетного удару.

У результаті обстрілів були пошкоджені 184 вікна, перекриття та бокові залізобетонні плити. Також руйнацій зазнали всі внутрішні приміщення та медичне обладнання. Наразі спеціалісти замінили усі пошкоджені несучі панелі, закінчили ремонт усіх перекриттів. Планується розпочати ремонт вікон. Роботи мають завершитися до кінця грудня.

Обласну травматологічну лікарню відновлюють за кошти субвенції з держбюджету. Загалом на відновлення об’єктів Харківської області Кабмін виділив декілька траншів на загальну суму понад 900 млн гривень.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися