В одній з лікарень у Харкові провели особливу терапію

Музичні терапевти лікарні провели захід для маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення

Музично-терапевтичні заходи для дітей та їхніх родин пройшли у Міській клінічній дитячій лікарні №16. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Департаменті охорони здоров’я розповіли, що лауреат міжнародних конкурсів Вероніка Івоніна виконала музичну програму “Весняні промінці”, під час якої діти познайомилися з цимбалами та змогли самі пограти на цьому струнному інструменті. 

Крім того, музичні терапевти лікарні Олена Пригункова та Тигран Сагателян провели захід “Навколосвітні мандри” для маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з першого дня повномасштабного вторгнення Росії на територію України Міська дитяча поліклініка №1, попри постійні обстріли Харкова, щодня забезпечує надання необхідної медичної допомоги маленьким містянам. Пацієнти та персонал поліклініки були забезпечені всім необхідним - медикаментами, продуктами, засобами особистої гігієни.

У міській раді розповіли, що покращення умов надання медичних послуг та матеріально-технічної бази поліклініки триває. Була придбана сучасна апаратура для фізіотерапевтичного відділення та масажні столи, безконтактний білірубінометр, облаштована лабораторія для клінічних біохімічних та інших досліджень, оновлено реєстратуру, відремонтовані гардероб, вікна, дах тощо.

А з початку повномасштабного вторгнення Росії лікарні Харківської області отримали 13 кисневих станцій, ангіограф, 3 рентгенівські апарати та інше обладнання, необхідне для порятунку життя та здоров’я громадян.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися