Що змінилося у дитячій поліклініці в Харкові з початку війни (ФОТО)

Покращення умов надання медичних послуг та матеріально-технічної бази поліклініки триває

З першого дня повномасштабного вторгнення Росії на територію України Міська дитяча поліклініка №1, попри постійні обстріли Харкова, щодня забезпечує надання необхідної медичної допомоги маленьким містянам. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Пацієнти та персонал поліклініки були забезпечені всім необхідним - медикаментами, продуктами, засобами особистої гігієни.

У міській раді розповіли, що покращення умов надання медичних послуг та матеріально-технічної бази поліклініки триває. Була придбана сучасна апаратура для фізіотерапевтичного відділення та масажні столи, безконтактний білірубінометр, облаштована лабораторія для клінічних біохімічних та інших досліджень, оновлено реєстратуру, відремонтовані гардероб, вікна, дах тощо.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Міську клінічну лікарню №27 передали потужний генератор. Допомога надійшла від польської благодійної організації Fundacja Współpracy Polsko Ukraińskiej U-Work. У Департаменті охорони здоров’я зазначили, що потужність генератора може забезпечити безупинну роботу лікарні під час блекаутів. Президент Фонду Польсько-Української Співпраці U-WORK Рафал Марек Грабовський, приватний підприємець Роберт Місь та колектив Фонду Польсько-Української Співпраці U-WORK отримали Подяки міського голови.

А міжнародна гуманітарна організація HEKS EPER допомогла облаштувати "пункти незламності" у Харкові. Місто отримало генератори, прожектори, термоподи та конвектори.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися