У Харківській області зафіксували 147 хворих коронавірусом

За останню добу в регіоні 22 нових випадки COVID-19

Станом на 26 квітня в Харківській області лобораторно підтвердили 22 нових випадки коронавірусу. Всього в нашому регіоні зафіксовано 147 хворих COVID-19. Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров'я.

Варто зазначити, що в Україні виявили 8 тисяч 617 випадків коронавіруса, з них — 492 нових. За добу кількість пацієнтів, які одужали збільшилася до 840, померлих — до 209.

Найбільше хворих виявили у Чернівецькій області (1341 чоловік), Києві (1888 осіб). Найменше випадків зафіксували в Луганській і Донецькій областях (по 29 хворих), а також Чернігівській області (32 хворих).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харкові солдат Національної гвардії України вилікувався від коронавірусу. Відомо, що 20-річного військовослужбовця, у якого раніше виявили коронавірус, виписали з Обласної інфекційної лікарні. Наголошується, що 21 квітня гвардійцю зробили контрольний тест ПЛР, який показав негативний результат. Зараз стан військовослужбовця задовільний, температура в межах норми, він знаходиться у військовій частині.




Джерело: https://moz.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися