У Красноградській райлікарні зафіксували спалах коронавірусу серед медиків

Один хворий знаходиться на стаціонарному лікуванні

Станом на 8 травня в інфекційному відділенні Красноградської центральної райлікарні зафіксували спалах коронавірусу. Про це розповіли у відділі комунікації райдержадміністрації.

"За останню добу зареєстрували 11 підтверджених випадків захворювання COVID-19. Серед них 10 осіб - це контактні медпрацівники. Один хворий знаходиться на стаціонарному лікуванні", - зазначили у відомстві.

Всі контактні медпрацівники з коронавірусом знаходяться на самоізоляції, додали в РДА. Варто відзначити, що всього в Красноградському районі зареєстрували 13 випадків коронавірусу, в тому числі один житель одужав.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Валківському районі, де зафіксували перший в Харківській області спалах COVID-19, одужали 14 осіб. За даними головного лікаря районної лікарні Богдана Носатова в закладі з діагнозом "пневмонія" перебувають чотири людини.

Читайте також: у Харківській області коронавірус підтвердили у 10 поліцейських. Відомо, що хвороба у співробітників поліції протікає безсимптомно.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися