Коронавірус у Харківській області: за минулу добу не зареєстровано жодного летального випадку

З діагнозом COVID-19 госпіталізували 224 жителя регіону

У Харківській області за останню добу лабораторно підтверджено 2 випадки захворювання коронавірусом. Відомо, що захворіли мешканка Харкова і мешканець Харківського району. Про це повідомили в Харківській облдержадміністрації.

За даними відомства, з діагнозом COVID-19 госпіталізували 224 людини (в тому числі в реанімації 2 підключені до апаратів ШВЛ, 4 — на кисневої підтримки), 327 — на самоізоляції. З підозрою на коронавірус госпіталізували 177 осіб, 55 — на самоізоляції. За останню добу не зареєстровано жодного летального випадку.

Ще 14 осіб одужали. Серед загальної кількості людей, що одужали — 81 медик (40,1% від числа захворілих медичних працівників).

За весь період реєстрації в області зафіксовано 1540 підозр ( 30 за останню добу), з них: 913 випадків підтверджено (2); 395 підозр спростовано (2); 324 людини одужали ( 14); 38 осіб померли.

Раніше портал "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові СОVID-19 підозрюють у чотирьох курсантів університету Повітряних Сил ім. В. Кожедуба. У навчальному закладі розповіли, що минулого тижня курсанти льотного факультету університету перед відправленням на льотно-лікарську комісію у Вінниці пройшли тестування на наявність коронавіруса. Читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися