У село в Чугуївському районі Харківської області приїде виїзна бригада лікарів

У Гонтарівці виїзна бригада лікарів працюватиме цього четверга

У селі Гонтарівка Старосалтівської громади Харківської області у п’ятницю, 31 серпня, працюватимуть терапевт та кардіолог. Про це повідомляє "Слобідський край" з посиланням на Старосалтівську селищну військову адміністрацію.

31 серпня, починаючи з 10 ранку, в амбулаторії загальної практики—сімейної медицини села Гонтарівка мешканці зможуть проконсультуватися з лікарем, зробити кардіограму та отримати необхідні для лікування медпрепарати. Прийом забезпечує Благодійний Фонд  "Зоряна Україна".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про відкриття офтальмологічного відділення у Лозовій. Офтальмологічне відділення Поліклініки КНП "Лозівське ТМО", яке оглянула голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко, нещодавно відремонтовано. В поліклінічному відділенні відкриті сучасні кабінети лікарів офтальмологів та операційна. Кожного дня тут отримують допомогу  80 відвідувачів. У офтальмологічному відділенні можна пройти безкоштовні обстеження за програмою медичних гарантій, наприклад, визначення гостроти зору, оптична когерентна томографія, УЗД ока. Перебуваючи з робочою поїздкою на Лозівщині голова обласної ради разом з Лозівським міським головою Сергієм Зеленським провела низку зустрічей з медичними працівниками та освітянами, оглянула пункт незламності, розташований на території  Лозівського ліцею №3, а також відвідала офтальмологічне відділення лозівської поліклініки. Як зазначила голова обласної ради, у регіоні робиться все можливе, щоб медичні послуги надавались на найвищому рівні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися