У Лозовій Харківської області готуються до відкриття дитячої поліклініки

Про пошук інвестицій для проєкту повідомив Лозівський міський голова

Проєкт Лозівської громади "Дитяча поліклініка майбутнього" пройшов попередній відбір, що на ще один крок наблизило Лозівську громаду до отримання довгоочікуваного медзакладу. Про це повідомив Лозівський міський голова Сергій Зеленський у своїх соцмережах.

"Сподіваємося реалізувати його за підтримки Європейського інвестиційного банку. Сьогодні Лозівську громаду відвідали представники Програми Розвитку Організації Об'єднаних Націй. Вони оглянули будівлю та проаналізували документацію, щоб проєкт був максимально комплексним. Дитячу поліклініку плануємо розмістити у триповерховій прибудові до міської поліклініки. Врахували доступність для особливих діток та їхніх батьків. Тут прийматимуть педіатри та вузькі спеціалісти. Особливу увагу приділяємо реабілітації.  Вона гостро необхідна тим, хто постраждав від російських загарбників.", - написав Сергій Зеленський.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про розкриття подробиць тендеру на 7 млн грн у Лозовій на Харківщині. Лозівський міський голова Сергій Зеленський розповів про необхідність виділення коштів на ремонт паркану навколо міського стадіону "Локомотив". Про це Зеленський повідомив в ефірі місцевого телеканалу. У зверненні Зеленський наголосив, що кошти було заплановано виділити ще у 2020 році, а прохання відремонтувати паркан надходять як від пересічних громадян, так і від військовослужбовців Збройних сил України. За словами міського голови паркан знаходиться в аварійному стані, та може завалитися у будь який день, що унеможливлює безпечні заняття спортом на стадіоні.  Також Сергій Зеленський додав, що міська влада буде шукати можливості для залучення коштів іноземних інвесторів, які,  за його словами, готові вкладатися у проєкти такого роду.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися