На Лозівщині Харківської області проводили щеплення тварин проти сказу

Вакцинація проводилась одразу у трьох громадах Лозівського району

У період з 28 серпня по 4 вересня фахівці Лозівської районної державної лікарні ветеринарної медицини проводили профілактичні щеплення тварин проти сказу. Про це повідомляють в Головному управлінні ДПСС в Харківській області. 

Вакцинація проводилася одразу у трьох громадах Лозівщини, а саме:

- Лозівській – смт Панютине, с. Царедарівка, м. Лозова; 

- Первомайській - м. Первомайський; 

- Близнюківській – с. Варварівка, с. Федорівка.

За результатами проведеної роботи щеплено проти сказу 209 тварин, із них: 89 собак, 81 кіт, 21 корова, 17 овець та один кінь.

Заходи з профілактичних щеплень тварин проти сказу на території Лозівського району триватимуть і надалі. З графіком їх проведення можна ознайомитись на офіційних сайтах органів місцевого самоврядування району.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про доставку корма для домашніх тварин у Вовчанську на Харківщині. Поліція разом з волонтерами доставили до міста Вовчанськ 300 кілограмів сухого корму для тварин. Місто розташоване за кілька кілометрів від лінії фронту, сильно зруйноване внаслідок тривалих артилерійських обстрілів та авіаударів з боку Російської Федерації. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. Ворожі обстріли району з усіх видів озброєння продовжуються щодня. У місті не працюють ветеринарні установи та зоомагазини, а логістика доставки гуманітарного харчування для чотирилапих вкрай утруднена. Сотні собак і кішок продовжують залишатися без господарів і змушені мешкати у притулках чи волонтерських центрах тимчасового тримання. Помічник начальника з гуманітарних питань В'ячеслав Марков разом із відомим харківським брейк-дансером та волонтером Максимом Тележним доставили до міста Вовчанська близько 300 кілограмів сухого корму для домашніх тварин, переданого благодійною організацією.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися