Що відбувалося в одній з лікарень Харкова напередодні (ФОТО)

Вперше британський композитор приїхав до Харкова у листопаді минулого року

До Міської клінічної дитячої лікарні №16 напередодні завітав британський композитор, викладач та гуманітарний діяч Найджел Осборн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Департаменті охорони здоров’я розповіли, що Найджел Осборн - один із піонерів у використанні музики та мистецтва у практиках кризової психологічної допомоги. Вперше він приїхав до Харкова у листопаді минулого року. Тоді він провів кілька занять з музичної терапії для маленьких пацієнтів лікарні, а також поділився професійним досвідом з харківськими колегами.  

“Цього разу разом з британським композитором у лікарні виступили професор Харківського національного університету мистецтв ім. І. П. Котляревського Юлія Ніколаєвська та її студенти. На згадку про зустріч  Найджелу Осборну подарували модель літака “Мрія”, - розповіли у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що працівники Міської дитячої поліклініки №12 долучилися до донорської акції “Твоя кров може воювати”. 

У міськраді розповіли, що дехто з них здавав кров вперше, але за два місяці вони готові повернутися, щоб знову зробити донації для українських військових.  “Якщо наша кров буде корисна комусь, хто боронить Україну, та врятує чиєсь життя, то ми тільки раді. Це найменше, що ми можемо зробити для наших захисників”, - переконані донори.

А харків'ян попередили про несприятливий період та надали поради з підготовки. У Департаменті охорони здоров’я розповіли, як уберегтися від застуди. Детальніше про поради читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися