На Харківщині завтра проведуть безоплатну діагностику та видаватимуть ліки

Жителі громади можуть отримати безоплатні консультації лікарів

У Старосалтівській селищній раді повідомили про проведення прийому лікарів та надання психологічної допомоги для жителів громади, повідомляють "Коментарі. Харків".

У с. Хотімля 15 грудня буде працювати мобільна клініка Британської гуманітарної місії UK-MED. Жителі громади зможуть безкоштовно отримати:

  • медичну консультацію лікаря - терапевта,

  • ліки за призначенням лікаря UK-MED,

  • лабораторні аналізи за призначенням лікаря,

  •  попередній діагноз лікаря та призначення лікування,

  • зробити експрес-аналіз рівня цукру в крові, поміряти сатурацію, тиск та пульс, а також пройти тест на COVID,

  • консультацію психолога,

  • консультацію соціального працівника з приводу вирішення питань: житла, оформлення грошової допомоги, контакти гуманітарних організацій соціального спрямування.

У Старому Салтові продовжує працювати міжнародна гуманітарна організація "Лікарі Світу". У п'ятницю, 15 грудня, з 10.00 в Амбулаторії загальної практики сімейної медицини вул.Миру 33-А буде працювати психолог міжнародної гуманітарної організації "Лікарі Світу".

“Ви можете отримати безкоштовну психологічну допомогу та на групових заняттях дізнатися: хто такий психолог, коли треба до нього звертатися, як опанувати себе у критичному стані, що робити при порушенні сну та які є важливі навички під час стресу.

За номером тел. 0800 400 850 або надіславши повідомлення у Viber/ WhatsApp/Telegram на номер 0660400175, ви завжди зможете записатися на безкоштовну онлайн консультацію до психолога”, - уточнили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у МОЗ розповіли про злочини в лікарнях.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися