У Харкові відновлять пошкоджену поліклініку: хто допоможе з обладнанням

Будівля поліклініки №10 отримала значні пошкодження

Міську поліклініку №10 з робочим візитом відвідали представники чеської компанії з виробництва медичного обладнання COMEDEQ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті охорони здоров’я розповіли, що найближчим часом чеські партнери планують облаштувати в медичному закладі робочі місця для медичної практики (хірургія, гінекологія та загальна практика).

В департаменті нагадали, що внаслідок обстрілів будівля поліклініки №10 отримала значні пошкодження, що унеможливило подальше надання медичної допомоги мешканцям Північної Салтівки та району Піски. 

Тому в жовтні минулого року була відкрита філія медзакладу за адресою: вул. Метробудівників, 24 (на базі філії дитячої поліклініки). В амбулаторії харків’яни мають змогу отримати консультацію лікарів, пройти обстеження та підписати декларацію з сімейним лікарем.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківську обласну травматологічну лікарню відновили після ворожих обстрілів. 

З червня минулого року розпочався капітальний ремонт Харківської обласної клінічної травматологічної лікарні, яка неодноразово страждала від російських обстрілів. 

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що на аварійно-відновлювальні роботи з обласного бюджету виділили майже 26,5 млн грн. У закладі відремонтували центральний вхід, рентгенологічний відділ, операційні, клінічну лабораторію та рентгенологічні служби. 

Детальніше про відновлення обласної лікарні у Харкові читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися