У Харкові перевірять роботу "швидких"

Внутрішній аудит почнеться з 6 липня

У Харкові перевірять роботу комунального підприємства "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".  Внутрішній аудит почнеться з 6 липня.  Про це йдеться в розпорядженні від 2 липня, опублікованому на сайті Харківської облдержадміністрації.

Відзначається, що планується перевірити фінансові процеси, пов'язані з управлінням бюджетними коштами, процедур закупівель і так далі. Завершити аудит планується 1 вересня.

Нагадаємо, 26 червня голова ХОДА Олексій Кучер під час зустрічі з медиками так званої "чорнобильської" лікарні заявив про ініціювання перевірки діяльності Центру екстреної медичної допомоги.  Це пов'язано зі смертю 29-річного іракця на харківському стадіоні, а також інформацією про роботу установи, якою губернатор незадоволений.  Однак ще до вчорашнього дня в Харківській обласній раді стверджували, що поки ніякого розпорядження від ХОДА, як і від інших структур або депутатів, не отримували.

За словами голови Харківської обласної ради Сергія Чернова, для перевірки діяльності Центру, в разі необхідності, може бути створена комісія, до якої увійдуть депутати облради, чиновники облдержадміністрації, працівники профільного департаменту, медичні фахівці та представники громадськості.  Якщо порушення знайдуть, питання про звільнення директора Центру Віктора Забашти можуть розглянути на черговій сесії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися