Харків не готовий до послаблення карантину - МОЗ

У Харківській області стали рости деякі показники, які враховують у регіонах для послаблення карантину

На Харківщині стали рости деякі показники, які враховують у регіонах для послаблення карантину. Про це повідомляють у прес-службі Міністерства охорони здоров'я.

Згідно з показниками МОЗ, рівень виявлення Covid-19 в Харківській області становить 11,32%. Допустима норма при цьому 11%. У свою чергу динаміка поширення вірусу становить 14,73% при нормі 10%.

Ще два показника в Харківській області залишаються в межах норми: завантаженість ліжок у медзакладах – 18,94% (при нормі 50%) та охоплення пацієнтів тестуванням – 38,08 (при нормі 24).

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, у Харківській облдержадміністрації проаналізують епідситуації з СOVID-19 в регіоні. Не виключено, що будуть вводитися додаткові обмеження.

Після робочої поїздки голови ОДА в Ізюмський район ввечері 1 липня в облдержадміністрації проведуть нараду за участю головного санлікаря регіону Любові Махоты, сказав Кучер.

"Я ввечері збираю відповідну комісію для того, щоб проаналізувати все, що відбувається. Зокрема, є певні дані, які повинні надійти від санітарного лікаря Махоты. Є певний аналіз, по вертикалі їм теж спускають певні позиції. Ми сьогодні будемо разом все це аналізувати . Після цього буде прийнято рішення. Те, що карантинні заходи можуть бути посилені, ми не виключаємо", - розповів Кучер.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися