У Харківській області розслідують випадки зараження COVID-19 серед медиків

У медичних працівників, пов'язаних з хворими коронавірусом SARS-CoV-2, високий ризик захворіти.

Головне управління Держпраці в Харківській області провело 2 липня спільну нараду з керівництвом ГУ "Харківський лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України" щодо інфікування COVID-19 працівників медичних установ Харківщини при виконанні обов'язків. Про це йдеться у прес-службі відомства.

Розслідування розпорядився організувати т. в. о голови Державної служби України з питань праці Віталій Сажієнко, так як у медичних працівників, пов'язаних з хворими коронавірусом SARS-CoV-2, високий ризик захворіти.

В Головне управління Держпраці в Харківській області зажадали надати їм результати епідеміологічних досліджень захворювань медпрацівників для своєчасного, повного та об'єктивного проведення розслідування професійних захворювань медичних працівників.

Як собщали "Коментарі" раніше, у Харківській облдержадміністрації скасували єдине посилення. Це сталося після трьох днів перевищення "карантинних" показників. По одному з показників Харківська область не має права послаблювати карантин. Після 2 липня на місцях повинні приймати рішення про ослаблення або продовження попереднього сценарію. Це повинні зробити тільки ті райони, які "не вписуються" у показники.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися