У Харкові поки не відкриють нічні клуби

Розважальні заклади працюватимуть до 23:00

У Харківській області продовжили адаптивний карантин до 31 серпня і внесли ряд обмежень в роботу громадських закладів. Про це заявили на засіданні Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області.

У Комісії порекомендували міським і районним комісіям з питань ТЕБ ​​та НС обмежити кількість відвідувачів закладів культури, у тому числі кінотеатрів, максимальної наповненості 50%, не більше людини на 5 кв. метрів.

"Також рекомендується заборонити після 23:00 і до 7:00 роботу розважальних закладів. Поліція повинна посилити контроль за дотриманням карантину ", - йдеться в рішенні Комісії.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, з 1 серпня набуває чинності Постанова Кабінету міністрів від 22 липня 2020 №641 "Про встановлення карантину та впровадження посилених протиепідемічних заходів на території зі значним поширенням гострих респіраторних хвороб COVID-19 викликаних коронавірусом SARS-CoV-2". За даними ХОДА, адаптивний карантин в Україні продовжили до 31 серпня 2020 року.

З 1 вересня 2020 на Україні відкриються всі школи. Однак, якщо епідеміологічна ситуація в районі не буде задовольняти вимогам МОЗ, освітні установи будуть змушені закрити на карантин. Закривати школи будуть тільки в районах "червоної зони" - де високий показник захворюваності.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися