У Харкові почали розпорошувати отруйний туман для знищення вірусів

Організація "ЗооКонтроль" взялася за дезінфекцію місць скупчення людей

У Харкові почали санітарну обробку і дезінфекцію соціальних, медичних установ, а також відділень Нацполіціі. Про це розповів керівник громадської організації "ЗооКонтроль" Андрій Ревенко, пише Status Quo .

Він зазначив, що роботу роблять волонтери на добровільних засадах. А сама акція проводиться в рамках проєкту "Допоможи місту". Так, 25 серпня активісти дезінфікували Регіональний центр послуг.

"Це абсолютно безпечне для людини засіб, і через пів години в обробленому приміщенні практично стерильно. Протягом 30 хвилин це засіб" висить "в повітрі у вигляді туману, заповнюючи весь простір, включаючи важкодоступні місця, і вбиваючи там все небезпечні для людини віруси і мікроби ", - розповів Андрій Ревенко.

Заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан розповіла, що міська влада разом з громадськими організаціями організували проєкт "Єдина соціальна мережа". Під час карантину його учасники ініціювали акцію "Допоможи місту".

Тому громадська організація дезінфікує приміщення, представники малого та середнього бізнесу передали медичним установам партію засобів індивідуального захисту: щитки, комбінезони та маски. Дезінфекцію соціальних установ проводять регулярно, приблизно раз на тиждень.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Первомайському Харківської області будуть виписувати хворих COVID-19, у яких стабілізувався стан.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися