У Харкові почалися поліційні рейди по громадському транспорту

Харківські правоохоронці перевіряють водіїв і пасажирів на дотримання карантинних обмежень

У Харкові почалися поліційні перевірки громадського транспорту на дотримання карантинних норм. Про це повідомляє кілька Telegram-каналів, присвячених місту.

Очевидці повідомляють, що з ранку правоохоронці перевіряли тролейбус №47 на Героїв Праці. Там водій перевищив допустиму кількість пасажирів. Йому виписали штраф.

Також відомо, що перевірки почалися по всьому місту і поліцаї дивляться не тільки на кількість пасажирів в салонах наземного транспорту, а ще й на дотримання масочного режиму.

Нагадаємо, харківські залізничники виявили в приміському поїзді "Козача Лопань - Харків" пасажирів без захисних масок. На зауваження про обов'язок дотримуватися карантинні вимоги громадяни не реагували. Працівники Південної залізниці змушені були викликати поліцію. Інцидент стався 8 липня під час чергового рейду по дотриманню масочного режиму провідники разом з воєнізованою охороною регіональної філії "Південна залізниця" в приміському поїзді №6015 сполученням "Козача Лопань - Харків" при посадці на станції "Дергачі" виявили пасажирів без захисних масок.
Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області відзначається 11832 випадки. Станом на вчора було 11493 заражених коронавірусів. Всього за час епідемії 251 особа померла, 3491 особа одужала. За добу померло 6 осіб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися