Будівництво нового онкоцентру в Харкові: проектні роботи подорожчали майже на мільйон гривень

Головним підрядником будівництва онкоцентру є "Трест-Житлобуд-1"

У Харкові уклали ще одну угоду на проведення проектних робіт з будівництва нового онкологічного центру. Про це передає "Харківський антикорупційний центр".

Антикорупціонери розповіли, що Департамент капітального будівництва ХОДА уклав угоду з ТОВ "Інститут" Харківпроект щодо проектних робіт будівництва комплексу комунального некомерційного підприємства "Обласний центр онкології" вартістю 868,89 тис. грн.

Тендер на проект нового онкоцентру було проведено ще в 2018 році. Перша угода з ТОВ "Інститут Харківпроект" було укладено на 17,915 млн гривень. Але за фактом оплатили 11,93 млн гривень. Крім того, за іншою угодою в тому ж році заплатили 1,392 млн грн. Ще 1 млн гривень заплатили в минулому році, хоча договорів було укладено на 4 млн грн.

Примітно, що в травні Департамент капітального будівництва Харківської ОДА уклав дві угоди з ТОВ "Інститут Харківпроект" по проектних робіт вартістю 6,45 млн грн. Нова угода, укладена у вересні цього року, укладено на суму 868,89 тис. грн. Головним підрядником будівництва онкоцентру є "Трест-Житлобуд-1". У ХАЦ відзначили, що загальна вартість укладених договорів на будівництво складає 820,6 млн грн.

Раніше повідомлялося, що Харківська облдержадміністрація звертатиметься до центральної влади з проханням дати грошей на будівництво нового онкоцентру з державного бюджету.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися