У Харківському метро візьмуться за контроль маскового режиму

Перевірка дотримання карантинних норм буде проходити і в вагонах потягів

Харківський метрополітен посилено візьметься за контроль маскового режиму. Про це повідомляє Супільне з посиланням на першого заступника Харківського міського голови Ігоря Терехова.

Віцемер 16 жовтня на засіданні міської комісії з надзвичайних ситуацій зазначив, що потрібно стежити за масковим режимом не тільки в вестибюлях і на платформах, а й в вагонах метро.

"Ми стежимо на пропуск. Що найголовніше - у вестибюлі. І черговий дивиться. Єдине, що в вагоні вже не можемо контролювати", - заявив директор КП "Харківський метрополітен" В'ячеслав Стаматін.

"Ні, я вас прошу, щоб в самому вагоні ви також контролювали. Тому що потрібно, щоб люди знімали маски в самому вагоні. Тому що такі випадки у нас є", - зауважив Терехов.

За словами заступника Харківського міського голови Євгена Водовозова, поліція активніше взялася за контроль дотримання масочного режиму в транспорті.

Додатково для підкріплення батальйону поліції по метрополітену спрямовані поліціянти з територіальних підрозділів, сказав начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області. Сергій Бірбасов.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила відправити Харків в "червону" зону карантину. Також в "червону зону" потрапила частина Харківської області. Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 15 жовтня, на засіданні національної комісії з техногенної та екологічної безпеки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися