Стало відомо, як насправді проходив аудит швидкої допомоги в Харкові

Перевіряльники Центру екстреної медичної допомоги користувалися відкритими джерелами

У Харкові аудит швидкої не проводили звіряючи їх документи з іншими даними. Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф перевіряли онлайн і за документами Департаменту охорони здоров'я ХОДА, розповів губернатор Харківщини Олексій Кучер у себе в Facebook.

"Дані, на яких базується висновок, узяті в Департаменті охорони здоров’я Харківської ОДА (установчі документи, штатні розписи, фінансові, бюджетні документи, звітність, паспорти бюджетних програм та звіти про їх виконання, аналітичні матеріали тощо), з відкритих джерел (офіційний майданчик електронних закупівель "Prozorro"), отримані безпосередньо від контролюючих органів", - зазначив голова ХОДА.

Він пояснив такий хід тим, що керівник Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта не пустив аудиторів на територію і не відповів на їх письмові запити.

Кучер зазначив, що передасть результати перевірки в правоохоронні органи.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, глава Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер стверджує, що в роботі Центру екстреної медичної допомоги були грубі порушення. Директор Центру Віктор Забашта спростував інформацію від губернатора і заявив, що аудиту на підприємстві не було, а питанням законності дій голови ХОДА зараз зайнялися юристи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися