У Харкові та області продовжили роботу кафе

Тепер заклади громадського харчування відкриті до 22:00

Сьогоднішній мітинг під стінами Харківської облдержадміністрації приніс свої результати. Тепер заклади громадського харчування стануть працювати довше, написав чинний губернатор Харківської області Олексій Кучер у своєму Telegram-каналі.

Бари, ресторани, паби та інші заклади громадського харчування будуть працювати до 22:00 з понеділка, 9 листопада.

"Серед змін в карантинних обмежень - дозволяємо роботу закладів харчування до 22:00, але не більше жорстким контролем за дотриманням протиепідемічних заходів", - зазначив Кучер.


Більшого послаблення глава ХОДА поки добитися не зміг.

Нагадаємо, з 9 листопада в "червону" зону по Харківській області, крім самого Харкова, потрапили ще три міста і вісім районів. Про це за результатами засідання державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 6 листопада заявив міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов. У червоній зоні тепер знаходяться: міста Харків, Лозова, Первомайський і Чугуїв, Барвінківський, Богодухівський, Валківський, Зачепилівський, Золочівський, Коломацький, Чугуївський і Шевченківський райони Харківської області.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, 6 листопада, під будівлею ХОДА зібралися близько 500 підприємців - власників закладів громадського харчування з вимогою поміняти карантинні умови, щоб вони змогли працювати. Такий великої акції раніше представники цього бізнесу не проводили. Для деяких учасників мітингу він став першим в житті. Всі бізнесмени скаржаться на збитки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися