Колишній губернатор Харківської області захворів на коронавірус

Колишній кандидат в мери Харкова вже четвертий день з інфекцією

Колишній народний депутат України, колишній губернатор Харківської області, колишній мер і колишній кандидат на цей пост в Харкові Михайло Добкін заразився коронавірусом. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

Колишній депутат "Партії регіонів" оприлюднив знімок на тлі засніженої галявини та додав підпис: "Без корони з "короною". Йшов четвертий день боротьби". Геомітками на знімку показує, що колишній депутат "Опозиційного блоку" знаходиться в Старому Салтові.

picture

Видання Newsroom зазначає, що ще шість днів тому Добкін був на ефірі телеканалу "Наш" і також публікував звідти знімки.

До цього він відвідав ресторан з сином мера Харкова Кирилом Кернесом і ексгубернатором Олексієм Кучером.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, колишній народний депутат України та ексгубернатор Михайло Добкін подав електронну декларацію за минулий 2019 рік, згідно з якою придбав три мотоцикли, а також отримав від дружини в подарунок 10 млн грн. Згідно з декларацією, Добкін має право на користування земельною ділянкою площею в обсязі 16,8 тисячі кв.м в Харкові та житловими будинками площею 1,1 тис. кв.м та 127,6 кв.м. Крім того, у володінні екснардепа - винний льох площею в 195,4 "квадратів" і право користування квартирою площею 157,3 кв.м в Харкові, яка належить молодшому братові Давиду Добкіну. Більш того, сім'я політика володіє трьома місцями для паркування в Харкові, земельною ділянкою площею в 83 кв.м в Харкові, трьома квартирами (площа - 229,1 кв. М, 152 кв.м, 52,6 кв.м), а також п'ятьма гаражами.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися