До Харкова надійшли нові апарати ШВЛ з Ізраїлю

У Клінічну багатопрофільну лікарню №17 поставили ще захисне спорядження для медичних бригад

Харківська Клінічна багатопрофільна лікарня №17 отримала від Ізраїлю апарати ШВЛ і захисні костюми. Про це йдеться на сторінці посольства в Facebook.

На обладнання для лікарні дало гроші Посольство Ізраїлю та ізраїльське агентство з розвитку міжнародного співробітництва MASHAV.

Апарати ШВЛ, а також захисне спорядження для медичних бригад (60 тисяч масок і 1,2 тисячі одиниць спецодягу) харківській лікарні вручив Надзвичайний і Повноважний Посол Ізраїлю в Україні Джоел Ліон і його заступник Йоав Бистрицьки.

Нагадаємо, Харківська обласна дитяча інфекційна клінічна лікарня уклала угоду з ТОВ "Медсервісгруп" про покупку апаратів штучної вентиляції легенів V8600 вартістю 12,768 млн грн. Дитяча інфекційку збирається купити 16 апаратів штучної вентиляції легенів американського виробництва. Вартість кожного апарату становить 798 тис. Грн. з ПДВ.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, У Харківський обласний центр служби крові коштом субвенції з державного антикоронавірусної програми придбали імуноферментний апарат за 1,5 млн грн. Нове обладнання, крім наявності вірусу в крові, може показати рівень антитіл класу G (IgG) і М (IgM). Швидкість результатів складає близько 100 на годину.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися