У Харківській області від коронавірусу стали вмирати діти: Нові синдроми та особливості

Хворі діти стали гірше переносити хворобу

У Харківській області тільки за останній тиждень зареєстрували 6720 нових випадків COVID-19. А це на 28% більше ніж за попередній тиждень. Про це повідомили в "Харківському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я України".

Відзначається, що особливістю третьої хвилі є збільшення питомої ваги дітей. Серед хворих він піднявся до 7,7% проти 3,0% в січні. Крім цього тепер діти важче переносять хворобу. За останні 3 дні від COVID-19 померло 2 дитини.

За весь  період епіднагляду за COVID-19 в нашій області це перші діти, в яких інфекція забрала життя.  Дитина 11 років з Нововодолазького району понад 2 тижні перебувала в реанімації, була уражена  ще одним небезпечним збудником – герпесвірусом. Дитина 2 місяців з м. Бахмут Донецької області мала супутню патологію –  вроджені вади серця, перебувала у нашій області  на стаціонарному лікуванні. Всього в Україні померло від  COVID-19 вже 20 дітей.  

В області за березень захворіло 1334 дитини. За віком - більшість учні загальноосвітніх установ, дошкільнята складають 38,9%, троє немовлят, народжених від хворих матерів.

Раніше "Коментарі" розповіли про харків'янку у якій шукали коронавірус, а вона померла від малярії.




Активист

1 квітня 2021, 14:20

Заокеанские лаборатории в Харьковской обл. наверное работают исправно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися