У харківського депутата коронавірус підхопила маленька дочка

Скоробагач на своєму прикладі показав, що ПЛР при новому вигляді штаму часто не вказує наявність вірусу

У харківського депутата Володимира Скоробагач кілька днів тому коронавірусів захворіла молодша дочка Ганнуся, якій всього 2,3 роки. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Піднялася температура, з'явився кашель, почали боліти очі, впала сатурація до 92. ПЛР не показав ковіда. Ми виявили його тільки через аналіз антигену. Пневмонія непрослуховуються. На запалення легенів вказувала тільки низька сатурація. Зараз вона на гормональної терапії, яка входить в один з протоколів лікування коронавірусу ", - написав депутат.

fi81Ogykhd0YDj9vbjP-8TJzR.jpg

Також Скорогобас Намоно, що він один з перших в Харківській області захворів на ковід. Відтоді пройшов вже рік. Місяць тому він здав тест на антитіла, і їх рівень впав до найнижчої відмітки.

"Після появи симптомів у дочки я відчув, що в організмі щось не так. Головний біль, слабкість, стан "розбитості", кидало в жар. Але, мабуть, антитіла, на які я вже й не сподівався, виправдали себе. Їх рівень піднявся в три рази !!!!!! Вони виконали свою задачу і спрацювала так звана клітинна пам'ять. ПЛР чистий, тест на антиген - теж. Я вже майже тиждень на самоізоляції, підтримую організм вітамінами. Я хочу закликати всіх батьків уважніше ставитися до здоров'я дітей, не затягувати з лікуванням і навіть вимагати від сімейних лікарів більш скрупульозно ставиться до звернень, які стосуються ваших малюків. ПЛР при новому вигляді штаму часто не вказує наявність вірусу. Побачивши негативний тест, багато видихають і вирішують що це звичайна застуда або сезонний вірус. Але пневмонія може розвиватися дуже стрімко. За лічені години дитина може мати гостру потребу в терміновій госпіталізації ".

Нагадаємо, в Харківській області за березень захворіло 1334 дитини. За віком - більшість учні загальноосвітніх установ, дошкільнята складають 38,9%, троє немовлят, народжених від хворих матерів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися