Де у Харківській області все ще хворіють на коронавірус (статистика)

Попри низьку захворюваність та зниження кількості хворих, смертність залишається найвищою в Україні

У Харківській області захворюваність на коронавірус тримається загальноукраїнських тенденцій. Хоча кількість нових випадків у регіоні сильно знизилася, то смертність від наслідків Covid-19 - найвища по країні.

За добу в області було виявлено всього 6 нових хворих з діагнозом "коронавірус", усі вони - у Харківському районі, з них 5 - у місті Харків.

picture

У понеділок в регіоні Covid-19 забрав життя 5 місцевих жителів.

Від початку пандемії загальна кількість захворілих на коронавірус в області склала 148 294 особи, з них 143 149 пацієнтів одужали, а 3 488 не змогли побороти хворобу та померли.

Наразі у Харківській області 1657 активно хворих на Covid-19, вони перебувають під медичним наглядом у лікарнях та амбулаторно.

picture

На всій території України 21 червня було виявлено 296 осіб, у яких підтвердився діагноз "коронавірус", з них 2 - медпрацівники та 22 - діти.

За добу в Україні померла 21 одна особа від Covid-19 та ускладнень, які він викликає.

Традиційний коронавірусний ТОП-3 антирейтинг за новими випадками очолює місто Київ - там захворіло за добу 87 осіб, на другому місці Запорізька область з 30 випадками, на третьому - Чернігівська - 19 нових хворих.

За добу за проведенням тестів на наявність коронавірусу звернулися 17 429 осіб, тестування проводилося методам ПЛР, ІФА та експрес-тестами на антиген до SARS-CoV-2. Також 21 червня було щеплено 8 966 осіб різними видами вакцини. Кількість українців, які отримали дві дози вакцини та завершили вакцинацію, перетнула позначку у 362 847.

У Харківській області повністю вакцинувалися від коронавірусу вже 21 117 осіб.

picture

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що у Харківській області на протест вийшли лікарі із лозунгами "Ми не раби". Таким чином харківські лікарі підтримали всеукраїнську акцію, якою медики вимагали виплатити їм належні зарплати.



Джерело: https://labcenter.kh.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися