Нові госпіталізації, тестування та смертність - як змінюється коронавірусна динаміка у Харківській області

Хоча регіон зараз не входить у лідери коронавірусного антирейтингу, важкі випадки коронавірусу продовжують з'являтися

У Харківській області після свят традиційно збільшується кількість нових випадків коронавірусу. За останню добу в регіоні було виявлено більше випадків, ніж за разом взяті три святкових дні. Про зміну коронавірусної статистики розповідають у пресслужбі Харківського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я.

У вівторок у Харківській області зафіксували 29 нових випадків коронавірусної хвороби у трьох районах: Харківському - 23, Чугуївському - 3, Лозівському - 1.

picture

Від коронавірусу та ускладнень, що він викликає, померли 6 осіб. Загальна кількість летальних випадків за весь період складає 3 494 померлих.

За весь період пандемії у регіоні захворіли на нову коронавірусну інфекцію 148 321 особа. З них 143 469 змогли побороти хворобу та одужати. Наразі під медичним наглядом перебувають 1 358 місцевих жителів, вони лікуються у медичних закладах та амбулаторно.

picture

У регіоні знову почав зростати рівень госпіталізацій - 13 за добу. Завантаженість ліжок з киснем у лікарнях області складає 24,2% від загального числа.

За добу у регіоні було проведено 611 тестувань на наявність коронавірусу. Також було зроблено 3 214 щеплень. Загальна кількість мешканців Харкову та області, які вже завершили вакцинацію склала 22 724 особи.

picture

На всій території України за добу було зафіксовано 835 нових випадків захворювання на коронавірус. З них 25 - працівники медзакладів та 33 - діти.

У вівторок коронавірус забрав життя 70 українців. Найбільше людей померло у Херсонській області - 9.

Традиційний коронавірусний антирейтинг очолює місто Київ із 241 новими хворим на Covid-19, на другому місці - 52 випадки - Львівська область, на третьому - Донецька - 51.

На території країни у вівторок зробили 48 197 тестів на виявлення коронавірусу методами ПЛР, ІФА та експрес-тестами на антиген до SARS-CoV-2. Також було щеплено 53 786 українців різними видами вакцини. Загальна кількість громадян, які вже повністю пройшли процес вакцинації склала 394 107.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що у Харкові грабіжники одягнули медичні маски, забрали у чоловіка гроші та поїхали на автівці, яку потім спалили.



Джерело: https://labcenter.kh.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися