Чому у Харківській області знову зростать показники захворюваності та смертності від Covid-19

В той же час кількість тих, хто хворіє, активно знижується

У Харкові та області за перший робочий день тижня значно зросла кількість нових хворих на коронавірус. Про те, як змінюється статистика, розповіли у Харківському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я.

За добу у регіоні було зафіксовано 34 нових випадки захворювання. У вівторок від коронавірусу померли 4 особи.

Кількість осіб, які наразі хворіють на Covid-19, вперше за тривалий час склала менше тисячі. За останню добу одужали 78 осіб.

За весь період пандемії у Харківській області отримали діагноз "коронавірус" 148 535 осіб, з них 144 072 - одужали, 3 536 - померли.

picture

За 29 червня найбільше нових випадків зафіксували у Харківському районі - 17, Чугуївському - 5, Ізюмському - 7 та Лозівському -2 районах.

picture

На всій території України за останню добу виявили 633 нових хворих на коронавірус. З них 19 - медпрацівники та 31 - діти.

За добу від коронавірусу та ускладнень, які він викликає, в Україні померло 40 осіб. Найбільше - у Херсонській області - 9.

Традиційний коронавірусний антирейтинг очолює місто Київ із 225 новими випадками захворювання, на другому місці Донецька область із 48 випадками, на третьому -  Харківська - 34.

За добу було проведено 45 794 тести на наявність коронавірусу методами ПЛР, ІФА та експрес-тестами на антиген до SARS-CoV-2. Також було зроблено 81 637 щеплень різними видами вакцини. Отримали дві дози й повністю завершили вакцинацію вже 649 524 українці.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що за вихідні показники захворюваності на Covid-19 в області досягли мінімальних показників.



Джерело: https://labcenter.kh.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися