Які показники не дають Харківській області вийти з лідерів коронавірусного антирейтингу

Регіон протягом тижня не втримує позитивних тенденцій зниження захворюваності, які фіксуються на вихідних

У Харкові за добу було зафіксовано 20 нових випадків захворювання на коронавірус. Нові хворі є у трьох районах області. Про це розповіли у пресслужбі Харківського обласного лабораторного центру.

Нові випадки виявили у Харкові - 18, у Чугуївському - 1 та Богодухівському районах - 1.

picture

У вівторок коронавірус забрав життя чотирьох місцевих жителів. Загальна кількість померлих харків'ян та мешканців області склала 3 546 осіб.

Всього за період пандемії у Харківській області захворіли на коронавірус 148 688 мешканців, з них 144 418 пацієнтів змогли побороти хворобу та одужати.

Наразі в регіоні активно хворими залишаються 724 особи, вони перебувають під медичним контролем у лікарнях та амбулаторно.

picture

На всій території України за добу було зафіксовано 610 випадків коронавірусу. З них 40 хворих - це діти, а 20 - медпрацівники.

У вівторок від коронавірусу та наслідків, які він викликає, померли 33 особи, найбільше - у Одеській області - 5 та Харківській області - 4.

Найбільшу кількість нових випадків захворювання зафіксували у Києві - 217, на другому місці - Київська область із 49 випадками, на третьому - Одеська з 36 новими хворими.

За добу було проведено 46 168 тестувань на наявність коронавірусу методами ПЛР, ІФА та експрес-тестами на антиген до SARS-CoV-2.

Також було зроблено 93 554 щеплення різними видами вакцини. Станом на ранок 7 липня кількість українців, які вже повністю пройшли весь процес вакцинації та отримали обидві дози вакцини, склала 955 607 осіб. У Харківській області повністю вакцинувалися 55 269 місцевих жителів.

picture

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що за попередню добу 5 липня у Харківській області вперше за багато місяців від коронавірусу не померло жодної людини.

   



Джерело: https://labcenter.kh.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися