Мільйон вакцинованих та перше місце для Харківської області за кількістю померлих від Covid-19 - статистика

Харківська область випереджає інші регіони за смертністю від Covid-19, хоча рівень захворюваності падає

У Харкові захворюваність на коронавірус продовжує триматися на рівні 20 нових випадків за добу. Про те, як розповсюджується вірус у регіоні розповіли у Харківському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я.

Найбільшу кількість нових випадків зафіксували у Харківському районі - 13, з них 10 -  місті Харків. Також нові хворі є у Богодухівському районі - 2, Ізюмському - 4 та Чугуївському - 1. У Красноградському, Лозівському та Куп'янському районах нових випадків коронавірусу не виявлено.

picture

У середу на Харківщині від Covid-19 та ускладнень, які він викликає, померли 6 осіб. Загальна кількість летальних випадків серед місцевих жителів досягла 3 552.

Всього від початку пандемії на коронавірус у Харківській області захворіли 148 708 осіб, з них 144 448 змогли побороти хворобу та одужати. Наразі у лікарнях та амбулаторно під медичним наглядом перебувають 708 осіб.

picture

На території всієї України за добу було виявлено 617 нових випадків коронавірусу, з них 18 осіб - це медичні працівники, а 26 - діти.

Найбільша кількість нових пацієнтів із діагнозом "коронавірус" зафіксована у місті Києві - 181, Київській області - 50 та Дніпропетровській області - 41.

За добу від Covid-19 в Україні померло 23 особи. За смертністю на першому місці перебуває Харківська область - із 6 летальними випадками, за нею - Дніпропетровська область - 4 та Луганська - 3.

У середу було проведено 40 893 тестування на наявність коронавірусу методами ПЛР, ІФА та експрес-тестами на антиген до SARS-CoV-2. Також було зроблено 104 680 щеплень різними видами вакцини. Кількість українців, які завершили процес вакцинації перетнула позначку у мільйон осіб і склала 1 018 258. З них 3 299 - мешканці Харківської області.

picture

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що у Харківську область прийшла аномальна спека і триматиметься протягом мінімум 10 днів.



Джерело: https://labcenter.kh.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися