У яких районах Харківської області все ще хворіють на коронавірус (статистика МОЗ)

Кількість активних хворих в області поступово зменшується

У Харківській області вже другий день поспіль коронавірус фіксують лише у Харківському районі. Про розповсюдження коронавірусної хвороби в области розповіли у Харківському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я.

За добу у Харківському районі було виявлено 23 нових випадки Covid-19, з них 21 - мешканці Харкова.

picture

За весь період пандемії в регіоні захворіли на ковід 148 828 осіб, з них 144 642 змогли побороти хворобу та одужати.

У понеділок від коронавірусу та ускладнень, які він викликає, померли 4  особи, загальна кількість померлих від Covid-19 харків'ян та мешканців області склала 3 565 летальних випадків.

Наразі під медичним наглядом у лікарнях та амбулаторно перебуває 621 людина. Кількість тих, хто активно хворіє на коронавірус поступово знижується.

picture

На всій території України за добу було зафіксовано 481 українців, які захворіли на Covid-19, з них 28 - діти та 11 - медичні працівники.

Найбільшу кількість нових випадків захворювання виявлено у Києві - 142, Донецькій - 53 та Одеській області - 49.

За добу від коронавірусу померли 36 мешканців України. Найбільше - у Херсонській області - 9.

У понеділок було проведено 41 120 тестувань на наявність Covid-19 методами ПЛР, ІФА та експрес-тестами на антиген до SARS-CoV-2. Також було зроблено 81 177 щеплень різними видами вакцини. Кількість тих, хто вже повністю завершив вакцинацію, склала 1 215 284 українців. З них мешканцями Харківської області є 70 953 особи.

picture

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що ресторани, у яких відбулися масові отруєння людей - "Якіторія" і "Мафія", вже відновили свою роботу, але відвідувачі поки не поспішають туди повертатися.



Джерело: https://labcenter.kh.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися