Як знижується захворюваність на коронавірус у Харківській області - статистика МОЗ

За добу Covid-19 виявили лише в трьох районах області

У Харківській області продовжує знижуватися захворюваність на коронавірус. За добу у регіоні було зафіксовано 19 нових випадків Covid-19. Про зміни у коронавірусній статистиці розповіли у пресслужбі Харківського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я.

Нові хворі із підтвердженим діагнозом "коронавірус" є у трьох районах: Харківському - 16, Богодухівському - 2 випадки та в Ізюмському - 1.

picture

За добу від коронавірусу та ускладнень, які він викликає, померло 2 особи, загальна кількість летальних випадків в області склала 3 581.

За весь період пандемій на коронавірус захворіли 148 970 харків'ян та мешканців області. З них 144 827 осіб змогли побороти хворобу та одужати. Наразі активно хворими у регіоні є 562 особи, вони перебувають під медичним наглядом в лікарнях та амбулаторно.

picture

На всій території України за добу було виявлено 598 нових випадків Covid-19, з них 23 - діти та 13 - медичні працівники.

У понеділок від коронавірусу померло 25 українців, найбільше - у Києві (4). Також у Києві була зафіксована найбільша кількість нових пацієнтів з діагнозом "коронавірус" - 228.

За добу було проведено 42 411 тестувань на наявність коронавірусу методами ПЛР, ІФА та експрес-тестами на антиген до SARS-CoV-2. Також було зроблено 81 015 щеплень різними видами вакцини. Кількість українців, які повністю завершили процес вакцинації склала 1 461 875 осіб. З них - 89 874 у Харківській області.

picture

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що харківський лікар Андрій Волянський розповів, що вакцина, яку привезли в Харківську область без дотримання температурного режиму, не шкідлива. 



Джерело: https://labcenter.kh.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися