Харківська область у лідерах із розповсюдження COVID-19: статистика на 12 серпня

За минулу добу від наслідків коронавірусного захворювання померла одна людина

Харківська область вийшла в "лідери" з розповсюдження коронавірусного захворювання. Так, станом на 12 серпня в регіоні зафіксували 93 випадки інфікування COVID-19. Захворюваність в області зросла на 0,06% і склала 150 164 людини. Про це свідчать дані на сайті МОЗ України.

За минулу добу від наслідків коронавірусного захворювання померла одна людина (за весь час пандемії - 3622), видужало 24 людини (всього - 145 355).

Кількість активно хворих пацієнтів зросла на 68 осіб і тепер становить 1187 осіб.

У п'ятірці "лідерів" із розповсюдження COVID-19 в Україні - Київ (205 випадків), Харківська (93), Одеська (77), Донецька (75) і Львівська (61) області.

У МОЗ також нагадали, що дотримання дистанції, носіння медичних масок, а також використання санітайзерів можуть врятувати життя.

Зазначимо, що вчора в Харківській області зафіксували 81 підтверджений випадок захворювання і три летальні випадки.

У матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що в Харкові запрацювали три нових пункти масової вакцинації громадян проти коронавірусного захворювання. Загалом зробити щеплення тепер можна в десяти пунктах. Харків'яни вже можуть зробити щеплення вакциною Comirnaty від Pfizer-BioNTech і Moderna.

Також відомо, що в Харківській області люди стали більше довіряти вакцинації. У Харківській області всього є понад 23 центри масової вакцинації. Заступник голови обладміністрації Михайло Черняк ознайомився з роботою центрів у Балаклії, Чугуєві та Харкові. Чиновник зазначив, що в Харківській області люди спокійніше почали лояльніше ставитися до вакцинації й погоджуються на неї частіше.





Слава

12 серпня 2021, 13:53

Срочно вакцинироваться нужно, чтобы предотвратить вспышку эпидемии! Плюйте на слова людей, которые говорят, что вакцинация - грех и что эти не люди не вакцинируются потому, что они хотят жить, просто люди, говорящие такое уже давным давно приговорили себя к смерти от коронавируса. Господь разрешил нам выбирать - вакцинироваться и жить или же не вакцинироваться и умереть в страшных мучениях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися