Як змінюється ситуація з коронавірусом у Харківській області - нові хворі та померлі

Харківська область із незмінно високими показниками захворюваності посідає 4 місце українського антирейтингу регіонів

У Харківській області ситуація з поширенням коронавірусу залишається стабільною. Кількість нових хворих продовжує перевищувати кількість тих, хто одужав. Про зміни у розповсюджені коронавірусу в регіоні розповіли у Харківського обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я.

За добу в області було зафіксовано 78 нових випадків захворювання - це трохи менше, ніж напередодні (93 випадки). Загальна кількість хворих за весь період пандемії складає вже 150242 особи.

У четвер від коронавірусу та його наслідків померло троє мешканців Харкову та області. За півтора року Covid-19 забрав життя 3625 місцевих жителів.

За добу одужало 33 особи, всього за весь період пандемії змогли побороти хворобу та вилікуватися 145388 мешканців Харківщини.

Наразі активно хворими залишаються 1229 осіб. Вони перебувають під лікарським контролем амбулаторно та у медичних закладах.

picture

Всього на території України за добу було виявлено 1263 нових випадки коронавірусної хвороби. З них 52 - медичні працівники та лікарі, 73 - діти. У четвер від коронавірусу та ускладнень, що він викликає померло 44 українця.

Коронавірусний антирейтинг стабільно очолює Київ - там 166 нових хворих, далі - Одеська область із 99 новими випадками, на третьому місці - Донецька область з 84 випадками. Харківщина разом із Львівщиною ділять наступне четверте місце.

За добу на території України було проведено 47355 тестів на наявність коронавірусу методами ПЛР, ІФА та екпрес-тестами на антиген до SARS-CoV-2. Також було зроблено 163310 щеплень різними видами вакцини. Повністю пройшли весь процес вакцинації та отримали обидві дози вакцини 2 633 317 українців. З них 149 996 - мешканці Харкову та області.

picture

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харківській області активно готуються до спалаху захворювання на штам коронавірусу "Дельта".





Джерело: https://labcenter.kh.ua/

Слава

14 серпня 2021, 11:13

От распространения коронавируса поможет только срочная принудительная вакцинация!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися