Де у Харкові відкрили ще один пункт вакцинації від Covid-19 (адреси)

Зробити щеплення у новому пункті можна буде прямо в центрі у порядку живої черги

У Харкові 18 серпня відкрився вже десятий пункт для вакцинації населення від коронавірусу. Він розташований у Харківському національному університеті ім. В. Н. Каразіна. Про це повідомляє пресслужба навчального закладу.

За словами, директора центру зв'язків з громадськістю закладу Максима Фоломєєва, ініціатива створити на території ХНУ ім.Каразіна центр з вакцинації належить саме Університету. Ідея сподобалася у Департаменті здоров'я і її допомогли реалізувати.

"Центр вакцинації має комфортне розташування, хорошу логістику та кваліфіковану організацію процесу", - пояснив Максим Фоломєєв.

За його словами, прийти та вакцинуватися там можуть як харків'яни, так і мешканці області.

На день у центрі планується робити від 200 до 600 щеплень, для цього до роботи було залучено дві бригади спеціалістів.

Наразі у пункті в наявності є дві вакцини: для тих, хто робить щеплення вперше - Coronavac, а тим, хто вже отримав першу дозу, другу зроблять Comirnaty (Pfizer). Надалі наявні вакцини будуть змінюватися відповідно до ситуації.

Новий центр вакцинації розмістився у північному корпусі Університету у Колонній залі на першому поверсі, за адресою: площа Свободи, 6. Знайти його можна за вказівниками на вході. Пункт працюватиме з 09:00 до 17:00 у порядку живої черги.

Для того, аби зробити щеплення, необхідно з собою мати паспорт та на місці заповнити анкету.

Нагадаємо, що наразі, окрім Університету, щеплення різними видами вакцини можна зробити у дев'яти інших пунктах вакцинації.

picture

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що у Харківській області зростають темпи захворюваності на коронавірус. У порівнянні з вихідними, кількість нових випадків на добу збільшилася у кілька разів.



Слава

20 серпня 2021, 11:24

СРОЧНО ПРОВОДИТЕ ПРИНУДИТЕЛЬНУЮ ВАКЦИНАЦИЮ НАСЕЛЕНИЯ ХАРЬКОВА! ЛЮДЕЙ, КОТОРЫЕ НЕ ХОТЯТ ВАКЦИНИРОВАТЬСЯ БЕЗ ВЕСКИХ НА ТО ПРИЧИН, ШЛЯЮТСЯ ВЕЗДЕ, ГДЕ ТОЛЬКО МОЖНО И НЕЛЬЗЯ И ОРУТ: "Я НЕ БУДУ ВАКЦИНИРОВАТЬСЯ ПОТОМУ, ЧТО Я ЖИТЬ ХОЧУ" НА ПРИНУДИТЕЛЬНУЮ ВАКЦИНАЦИЮ В СОПРОВОЖДЕНИИ ПОЛИЦИИ, ПОТОМУ, ЧТО ЛЮДИ, КОТОРЫЕ НЕ ХОТЯТ ВАКЦИНИРОВАТЬСЯ - РАЗНОСЧИКИ КОРОНАВИРУСА И ПРЕДСТАВЛЯЮТ ОГРОМНЕЙШУЮ УГРОЗУ ДЛЯ ДРУГИХ ЛЮДЕЙ. С КАКИХ ЭТО ДЕЛ Я ИЗ - ЗА ЭТИХ УБЛЮДКОВ, КОТОРЫЕ НЕ ХОТЯТ ВАКЦИНИРОВАТЬСЯ И ОРУТ " Я НЕ БУДУ ВАКЦИНИРОВАТЬСЯ ПОТОМУ, ЧТО Я ЖИТЬ ХОЧУ" ДОЛЖЕН ДОМА СИДЕТЬ И НИКУДА НЕ ХОДИТЬ И НИКУДА НЕ ЕЗДИТЬ??!! НАДО ЗАПРЕТИТЬ ВЫДАЧУ ЛИПОВЫХ СПРАВОК И СЕРТИФИКАТОВ О ТОМ, ЧТО ЧЕЛОВЕК ВАКЦИНИРОВАН! Источник: https://kharkov.comments.ua/news/society/human-rights/7964-v-harkove-zhiteli-semi-rayonov-goroda-ostalis-bez-vody-adresa.html © Comments.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися