В середньому за добу у Харківській області інфікується коронавірусом 100 осіб - статистика

Найбільша кількість випадків припадає на Харківський район і місто Харків

У Харківській області у будні дні захворюваність на коронавірус тримається на середніх позначках, що наближаються до 100 випадків за добу. Про це повідомляє Харківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я.

За добу у регіоні спеціалісти виявили 86 нових людей із підтвердженим діагнозом Covid-19. Найбільше випадків було зафіксовано у Харківському районі - 77, із них 66 є мешканцями Харкова. Також троє нових хворих є у Чугуївському районі, по двоє — в Ізюмському та Красноградському, по одному — у Богодухівському та Куп'янському.

picture

Всього на території області за весь період пандемії захворіли на коронавірус 150 837 осіб. З них 145 637 людей змогли побороти хворобу та одужати, померли від Covid-19 та його наслідків 3643 особи.

За добу у Харкові та області було зафіксовано дві смерті від коронавірусу.

I9DCKyTrfQs-UxilpnjjIGDsG.png

На території всієї України за добу було виявлено 1600 нових випадків захворювання. З них захворіли 46 медичних працівників і 112 дітей.

Померло у четвер 26 українців, найпершими областями за смертністю є Дніпропетровська - 7 смертей та Луганська - 4 смерті.

ТОП-3 коронавірусного антирейтингу за захворюваністю очолює місто Київ з 222 новими випадками, далі — Одеська область зі 109 випадками та Донецька — зі 108.

За добу було проведено 48 942 тестувань на наявність коронавірусу методами ПЛР, ІФА та експрес-тестами на антиген до SARS-CoV-2. Також у четвер зробили 129 027 щеплень шістьма видами вакцин. Завершили процес вакцинації вже майже 3 мільйони українців, з них 173 742 - мешканці Харківської області.

yTrWoQ7862RIOVQ6-1IynAsES.png

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що у Харкові відкрився десятий пункт вакцинації від коронавірусу. Він розташований у головному корпусі ХНУ ім. В.Н. Каразіна на площі Свободи.



Джерело: https://labcenter.kh.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися