Харківська область готується до спалаху поширення Covid-19 - що відомо

Протягом усіх вихідних статистика демонструє то наднизькі, то надвисокі показники захворюваності

У Харківській області на вихідних та святах дуже нестабільні показники із захворюваності на коронавірус. Про це повідомляє Харківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я.

За останню добу у Харкові та області було зафіксовано лише 33 нових випадків захворювання. Для порівняння напередодні нових випадків було у півтора раза більше - 84, а у понеділок, 23 серпня, - всього 18.

Нові хворі були виявлені у Харківському районі - 26, в Ізюмському - 3 та по два випадки у Богодухівському та Чугуївському районах.

picture

За добу від коронавірусу та наслідків, які він спричиняє померло троє харків'ян і мешканців області. Загальна кількість летальних випадків у регіоні досягла вже 3653 смертей.

Всього від початку пандемії в області захворіло на Covid-19 151 206 місцевих жителів. З них 145 866 змогли побороти хворобу та одужати.

Наразі під лікарським контролем амбулаторно та у лікарнях перебувають 1687 мешканців області.

picture

На всій території України у вівторок було виявлено 727 випадків захворювання. З них - 10 медичні працівники, 46 - діти.

За добу від коронавірусу померло 20 українців.

24 серпня від коронавірусу прийшли щепитися 20 739 українців. Кількість тих, хто вже завершив вакцинацію, складає 3 192 128. З них 184 630 - мешканці Харківської області.

picture

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що у Куп'янську лікарі збираються вийти на акцію протесту через те, що вже кілька місяців вони не отримують заробітну плату та "ковідні виплати". Також керівництво харківського облздраву вирішило через відсутність фінансування від НСЗУ скоротити кількість медиків Куп'янського ТМО на 70 осіб.



Джерело: https://labcenter.kh.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися