Як выдбувається вакцинація у Харківській області

На Харківщині триває вакцинація

У Харківській області триває вакцинація. Всю статистику регіону опублікували в Харківському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я України.

Відзначається, що за 10 вересня 8063 людини отримали першу дозу вакцини, а 6864 зробили навіть друге щеплення. Всього вакцину отримали 14 927 осіб. У регіоні вже 400 006 жителів отримали перше щеплення, а 256 829 - зробили друге. У сумі в Харківській області зробили 693 026 щеплень.

81-xddJu9dZDPSIf9gyqjac6W.png

Контекст:

 У Харківській області 11 вересня коронавірус виявили всього у 341 людини. За добу від коронавірусу померло п'ятеро осіб. В області COVID-19 діагностували вже у 154 467 осіб. У регіоні за весь період пандемії помер 3741 хворий. Одужали від коронавірусу вже 146 992 людини. Зараз під наглядом медиків знаходиться 3734 пацієнти.

⬤ За словами головного медпрацівника штату Новий Південний Уельс Керрі Чанта, "Дельта" (варіант коронавірусного захворювання) здатний передаватися за кілька секунд. Фахівець стверджує, що людині треба було кілька секунд, щоб заразитися коронавірусом, коли незнайомець проходив повз, здійснюючи покупки в одному з магазинів міста.

⬤ У Харківській області з лютого 2021 року штабом по ліквідації наслідків коронавірусу керував Олександр Скакун, проте тепер він виконує обов'язки глави ХОДА. Новим керівником штабу став заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк. 

 Любов Махота перемогла в конкурсі на посаду генерального директора ДУ "Харківський обласний центр контролю і профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України". Про це розповіли на сайті самого лабцентру.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися