Яка ситуація з коронавірусом у Харківській області на 12 вересня

На Харківщині зафіксували чотири смерті від COIVD-19 за добу

У Харківській області 12 вересня коронавірус виявили всього у 182 осіб. За добу від коронавірусу померло чотири людини. Всю статистику регіону опублікували в Харківському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я України (Лабцентр).

В області COVID-19 діагностували вже у 154 649 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 3745 хворих. Одужали від коронавірусу вже 147 059 людини. Зараз під наглядом медиків знаходиться 3845 пацієнтів.

У Харківському районі COVID-19 за добу виявили у 160 людини (в самому Харкові - у 140), в Чугуївському - у 6, в Куп'янському - у 7, в Ізюмському - у 0, в Лозівському - у 1, в Красноградському - у 2, в Богодухівському - у 6.

3JvqMKMqJbd1BlBhtxl0-rjQg.png

Контекст:

⬤ За словами головного медпрацівника штату Новий Південний Уельс Керрі Чанта, "Дельта" (варіант коронавірусного захворювання) здатний передаватися за кілька секунд. Фахівець стверджує, що людині треба було кілька секунд, щоб заразитися коронавірусом, коли незнайомець проходив повз, здійснюючи покупки в одному з магазинів міста.

⬤ У Харківській області з лютого 2021 року штабом по ліквідації наслідків коронавірусу керував Олександр Скакун, проте тепер він виконує обов'язки глави ХОДА. Новим керівником штабу став заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк. 

 Любов Махота перемогла в конкурсі на посаду генерального директора ДУ "Харківський обласний центр контролю і профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України". Про це розповіли на сайті самого лабцентру.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися