У Харкові поліклініка №19, яку збиралися продати за борги, працює в антисанітарних умовах і руїнах

У приміщенні, де приймають хворих, розбиті стіни, сміття на підлозі, діри в стелі і схоже воно на занедбаний будинок

У соцмережах з'явилися фотографії скандальної поліклініки №19, будівля якої повинні були продати ще у березні. На них видно, що людей приймають в умовах, далеких від будь-яких санітарних норм. Фотографії опублікували харків'яни на каналі Харків LIVE.

На фото зображені кілька локацій будівлі, в якій розташована поліклініка. Людей в медустанову запускають через бічний вхід, який розташований позаду будівлі. Там знаходяться старі аварійні двері, навколо яких лежить повністю розбитий асфальт з шматками цегли, що падає зі стін і з даху.

Поряд двері - сходи вниз у цокольне приміщення. Вхід на неї заварений невисокою металевою решіткою, а на самій сходах - справжня смітник: порожні стаканчики, пляшки, обгортки від сигарет і цукерок, використані засоби гігієни та інший непотріб.

Всередині, відразу після входу, - аварійний під'їзд. Прохід на сходи на другий поверх завішаний старої простирадлом.

Працює в поліклініці тільки один коридор, в якому збирається величезна черга - хтось до чергового лікаря, інші - здавати тести на коронавірус.

На стінах і на підлозі в коридорі - сліди ремонту: будівельний пил і краплі цементу. Величезні тріщини в стінах покрили тонким шаром будівельних матеріалів прямо поверх пофарбованого покриття.

На стелі з навісними панелями, майже половина з яких відсутні, над головами відвідувачів зяють чорні діри серед світильників, більшість яких не горить.


Нагадаємо, будівля поліклініки №19 ще в березні виставили на продаж на аукціоні. Її забрав банк за борги у заводу, на території якого вона розташована. Правда, продати будинок так і не змогли, адже його вартість сягає майже 43 мільйонів гривень.

"Коментарі" повідомляли про те, що зараз власником приміщення є "Укргазбанк", у якого ЗАТ "Альпаріс", що належить структурам Фельдмана, брав кредит під заставу поліклініки для "Концерну АВЕК і Ко" на суму 264 мільйонів гривень. Кредит погашений не був, тому в 2019 році банк забрав будинок у власність.



Джерело: https://t.me/livekharkov

Alex

23 вересня 2021, 21:10

Клевета, живу рядом, там все нормально, а ещё лучший в городе ЛОР

Наталья

23 вересня 2021, 11:17

Враньё! В поликлинике нормальные условия.

Владимир

23 вересня 2021, 08:11

Фельдман брал кредит, а харьковчане остались без поликлиники. Может пора Фельдмана взять за жабры и погасить долги? Терехов, тебе и карты в руки.

Жора

23 вересня 2021, 06:30

Нужно в обязательном порядке всех без исключения детей депутатов горсовета особенно облсовета чтобы врачи принципиально не принимали не по месту жительства ни в частных клиниках а только направляли в 19 поликлинику

Жора

23 вересня 2021, 06:23

Поликлинику банкротят вроде денег нет.Хотя там одни из лучших и внимательных врачей в городе.Зато заробитчанам что ездят в АТО на заработки которому нет ни конца ни края деньги находят плюс землю гектары и квартиры с льготами.Депутаты и министры абсолютно все тупые и безграмотныеворы и подонки выписывают себе непомерные зарплаты.В то время когда люди не могут выжить на пенсию 1855 грв.и им даже субсидию не дают.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися