Харківський лікар відмовляється вакцинувати вже хворих людей похилого віку

Лікар з Харкова пояснив чому не можна вакцинувати всіх підряд

Завідувач Лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський відреагував на заяви анестезіолога медичного центру "Рамат Авів", який заявив, що людей потрібно вакцинувати в кожному кіоску. Відповідну реакцію Андрій опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Слова Ольги Голубовської про непідготовленість країни до "Дельта"-хвилі, про те, що стаціонари переповнені людьми похилого віку через провал щеплень у літніх, про те, що вакцинація - серйозний процес і вакцинувати на вокзалах неправильно потонули в злагодженому хорі пропагандистів вакцинації в кіосках. Віктор Ляшко запитав у Ольги Анатоліївни, чи знає вона про випадки, коли людям 60+ відмовляли б у вакцинації. вона відповіла, що не знає. Інформую: в моєму центрі вакцинації в Харкові, Кооперативна, 28А РЕГУЛЯРНО відмовляють у вакцинації літнім людям. Якщо виявляють гострі захворювання або загострення хронічних", - написав лікар.

Контекст:

 У Харківській області на 24 жовтня коронавірус виявили у 1508 жителів. За добу від COVID-19 померло 19 осіб. В області COVID-19 діагностували вже у 195 429 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 4508 хворих. Одужало від коронавірусу 162 152 особи. Зараз під наглядом медиків знаходиться 28 769 пацієнтів.

⬤ За словами головного медпрацівника штату Новий Південний Уельс Керрі Чанта, "Дельта" (варіант коронавірусного захворювання) здатний передаватися за кілька секунд. Фахівець стверджує, що людині вистачило кілька секунд, щоб заразитися коронавірусом, коли незнайомець проходив повз, здійснюючи покупки в одному з магазинів міста.

⬤ У Харківській області з лютого 2021 року штабом по ліквідації наслідків коронавірусу керував Олександр Скакун, проте тепер він виконує обов'язки голови ХОДА. Новим керівником штабу став заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк. 

 У Харківській області підтвердили поширення штаму коронавірусу "Дельта". Про це розповів заступник голови Харківської обладміністрації Михайло Черняк. За словами Черняка, 25 серпня з Харківщини в лабораторію Києва направили 50 зразків, з яких 45 виявилися саме "Дельтою".



Yevgen

25 жовтня 2021, 11:33

Правильно..... мочить всех прямо в СОРТИРЕ .....

Евгений

24 жовтня 2021, 16:45

Интересно, 1) чем будут вакцинировать в "каждом ларьке" (качество вакцины, завезенной в ларек)? 2) стоит ли ослаблять иммунитет вакциной в разгар эпидемии; 3) в ларьке - это всем подряд, а если есть противопоказания, а человек о них не знает?

Активист

24 жовтня 2021, 14:07

Нужно вакцинировать в перерывах на работе(главное чтобы смогли выйти после перерыва).в гаражах(хоть бы потом выехали).на заправках.(главное чтобы потом смогли вытащить пистолет и отьехать)на рынках.(не потерять потом сознание иначе товар разворуют) в тамбурах и купе поездов(предварительно спрятав наличку).на СТО пока ремонтируют автомобиль(перезвонить заранее родственникам чтобы в случае чего его не разобрали и не продали).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися