Яка ситуація з коронавірусом у Харківській області на 25 жовтня

У Харківській області за добу зафіксували 34 смерті від COVID-19

У Харківській області на 25 жовтня коронавірус виявили у 1687 жителів. За добу від COVID-19 померло 34 людини. Всю статистику регіону опублікували в Харківському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я України.

В області COVID-19 діагностували вже у 197 116 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 4542 хворих. Видужала від коронавірусу в сумі 163 094 людини. Зараз під наглядом медиків знаходиться 29 480 пацієнтів.

У Харківському районі COVID-19 за добу виявили у 992 осіб (в самому Харкові - у 870), в Чугуївському - у 80, в Куп'янському - у 181, в Ізюмському - у 172, в Лозівському - у 131, в Красноградському - у 83, в Богодухівському - у 48.

mXQ4bWy_4c_z8KNl-5ieP3qQq.png

Контекст:

⬤ За словами головного медпрацівника штату Новий Південний Уельс Керрі Чанта, "Дельта" (варіант коронавірусного захворювання) здатний передаватися за кілька секунд. Фахівець стверджує, що людині вистачило кілька секунд, щоб заразитися коронавірусом, коли незнайомець проходив повз, здійснюючи покупки в одному з магазинів міста.

⬤ У Харківській області з лютого 2021 року штабом по ліквідації наслідків коронавірусу керував Олександр Скакун, проте тепер він виконує обов'язки голови ХОДА. Новим керівником штабу став заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк. 

 У Харківській області підтвердили поширення штаму коронавірусу "Дельта". Про це розповів заступник голови Харківської обладміністрації Михайло Черняк. За словами Черняка, 25 серпня з Харківщини в лабораторію Києва направили 50 зразків, з яких 45 виявилися саме "Дельтою".



Харьковчанин

25 жовтня 2021, 22:14

Харьковская местная власть делает всё для того, чтобы заражённых в городе становилось всё больше и больше!!! На следующих выходных проведут шабаш в парке им. Горького под названием "ЗОМБИ-ФЭСТ"! Видимо, кому-то очень хочется стать зомби! Те, кто планирует принять участие в этом дебильном сборище не мешало бы для начала посетить отделение реанимации ближайшей инфекционной больницы или 4-ой неотложки и посмотреть своими глазами, какой там "ЗОМБИ-ФЭСТ" происходит круглосуточно из-за того, что врачей и медсестёр не хватает на всех пациентов и люди просто напросто не дожидаются медицинской помощи и умирают! Пускай ещё не забудут посетить и харьковские переполненные морги, в которых уже негде хранить тела пациентов из этих больниц, а потом пусть посетят и городские кладбища, где скоро уже негде будет хоронить этих пациентов! Ещё пять лет правления этой харьковской недовласти и половина харькова превратится в ЗОМБИ и после этого в этом городе будет всего один праздник - "ЗОМБИ-ФЭСТ"!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися