Як уникнути COVID-19: відомий харківський лікар озвучив рекомендації (ВІДЕО)

Фахівець наголосив і на важливості вакцинації проти коронавірусу

Відомий лікар Євген Комаровський назвав три правила, які можуть сприяти зниженню ймовірності зараження коронавірусом. За словами лікаря, все, що потрібно, - носити медичну маску, уникати натовпу та ходити на свіжому повітрі, передає "Город Х".

Медик зазначив, що зараз, коли діти перебувають на канікулах, інфекцію можуть підхопити дорослі. Тому на батьків лягла ще більша відповідальність.

"Є два варіанти захисту дітей: вакцинуватися та контролювати якість повітря, яким вони дихають. Наші діти не повинні знаходитись у непровітрених приміщеннях, де можуть концентруватися віруси. Це найголовніше. Тому провітрюємо. Все, що можна робити на свіжому повітрі – робимо на повітрі", - сказав харківський лікар.


Крім того, фахівець наголосив і на важливості вакцинації проти коронавірусу для збереження життя та здоров'я.

Нагадаємо, що станом на 27 жовтня, у Харківській області виявили 1641 новий випадок коронавірусного захворювання. Загалом захворюваність у регіоні протягом доби зросла на 0,8% та склала 200 012 громадян. Харківщина продовжує залишатися у п'ятірці регіонів щодо поширення коронавірусу.

Зазначимо, що харківські комунальники щодня проводять дезінфекцію проти коронавірусу у всіх районах міста. За словами директора КП "Доррембуд" Віталія Бури, роботи проводяться за допомогою додавання у воду засобів із вмістом хлору. Вони є абсолютно безпечними для людей. Дезінфікують вулиці, дороги, пішохідні переходи та під'їзди будинків, щоб захистити мешканців від коронавірусної пандемії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися