Кількість нових випадків СOVID-19 знижується: статистика у Харківській області

Кількість "активно хворих" знизилася на 859 пацієнтів

Захворюваність на коронавірус на Харківщині станом на 16 листопада зросла на 0,24% і склала 227 745 осіб. Усього минулої доби в регіоні виявили 547 нових випадків інфікування. Про це свідчать дані, оприлюднені прес-службою МОЗ України.

Зазначається, що станом на сьогодні, від наслідків захворювання померло 36 осіб (5115 з початку пандемії), одужали - 1370 пацієнтів (загалом 187 448).

Кількість "активно хворих" знизилася на 859 пацієнтів, склавши 35 182 особи.

На території України минулої доби виявили 16 308 випадків захворювання та 838 летальних випадків.

Зазначимо, що станом на 15 листопада, у Харківській області зафіксували 829 хворих на СOVID-19.

Раніше "Коментарі" писали, що у Харківській області на 15 листопада від роботи усунули 1229 працівників освіти, які не захотіли робити щеплення від коронавірусу.

Інші новини:

- Завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський заявив, що пандемія закінчиться вже до нового року, однак у світі ще довго "тлітимуть" численні осередки пандемії.

- За словами заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Черняка, ситуація з поширенням коронавірусного захворювання в регіоні залишається напруженою. При цьому чиновник зазначив, що підстав для запровадження "червоної" карантинної зони наразі немає.

– Напередодні у Харкові на 277 автобусному маршруті з'явилося оголошення, що для поїздок необхідно не лише враховувати кількість людей у салоні, а й наявність сертифікатів про вакцинацію у пасажирів. Чи справді цей документ потрібний для проїзду громадським транспортом міста — читайте у матеріалі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися