У Харкові відкриють новий центр вакцинації: де і коли

Йдеться про філію 28-ї лікарні

У Харкові відкриють ще один центр вакцинації проти COVID-19. Тепер охочі зможуть зробити щеплення від коронавірусу в амбулаторії П'ятихаток (вулиця Вальтера, 8). Про це під час брифінгу повідомила заступник мера Світлана Горбунова-Рубан, повідомляє Depo.Харків.

Представник мерії уточнила, що йдеться про філію 28-ї лікарні.

"Думаю, до кінця тижня ми це зробимо (відкриємо – Ред.)", - додала Горбунова-Рубан.

Зазначимо, що захворюваність на коронавірус на Харківщині станом на 16 листопада зросла на 0,24% і склала 227 745 осіб. Усього минулої доби в регіоні виявили 547 нових випадків інфікування. Зазначається, що станом на сьогодні від наслідків захворювання померло 36 осіб (5115 з початку пандемії), одужали - 1370 пацієнтів (загалом 187 448). Кількість "активно хворих" знизилася на 859 пацієнтів, склавши 35 182 особи.

Раніше "Коментарі" писали, що у Харківській області на 15 листопада від роботи усунули 1229 працівників освіти, які не захотіли робити щеплення від коронавірусу.

Інші новини:

- Завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський заявив, що пандемія закінчиться вже до нового року, однак у світі ще довго "тлітимуть" численні осередки пандемії.

– Напередодні у Харкові на 277 автобусному маршруті з'явилося оголошення, що для поїздок необхідно не лише враховувати кількість людей у салоні, а й наявність сертифікатів про вакцинацію у пасажирів. Чи справді цей документ потрібний для проїзду громадським транспортом міста — читайте у матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися