Стало відомо, коли харківські лікарні відвідає міністр охорони здоров'я Ляшко

Приїзд голови МОЗ до Харкова заплановано на 26 листопада

У п'ятницю, 26 листопада, з робочим візитом до Харкова завітає голова Міністерства охорони здоров'я України Віктор Ляшко. Про це повідомила заступник харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан на брифінгу у вівторок, 23 листопада, повідомляє Depo.Харків.

"У п'ятницю (26 листопада – ред.) приїжджає міністр Ляшко і я цілий день подорожуватиму з ним нашими лікарнями", - повідомила віце-мер.

Зазначимо, що Світлана Горбунова-Рубан також повідомила, що у лікарнях міста Харків зайнято 65% ліжок , які відведені для пацієнтів із коронавірусом. У цілому нині спостерігається тенденція до зниження захворюваності. Віце-мер також зазначила, що станом на сьогодні у Харкові для прийому хворих на COVID-19 відведено 1540 ліжок, 65% з яких зайняті - 988 осіб перебувають на лікуванні в лікарнях (40 хворих доставили за останню добу). Серед усіх госпіталізованих 96 щеплені проти коронавірусу.

Нагадаємо, що захворюваність на коронавірус в Харківській області протягом доби збільшилася на 0,18% , склавши 231 547 осіб. Загалом станом на 23 листопада у регіоні виявили 407 нових випадків інфікування. Відомо, що минулої доби від наслідків коронавірусу померло 45 пацієнтів (5417 від початку пандемії), а одужало 633 людини (196 542 всього).

Раніше у матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський заявив, що пандемія закінчиться вже до нового року, однак у світі ще довго "тлітимуть" численні осередки пандемії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися