COVID-19 у Харківській області: понад 200 нових випадків і 15 смертей (СТАТИСТИКА)

Статистика COVID-19 у Харківській області на 22 грудня

У Харківській області захворюваність на COVID-19 йде на спад. Минулої доби було зафіксовано 213 нових випадків зараження, що на 42 менше, ніж днем раніше. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації.

За словами джерела, із 213 осіб, які захворіли за останню добу, 130 є мешканцями Харківського району. А 109 із них проживають у Харкові.

Зазначається, що в Ізюмському районі зафіксували 26 випадків захворювання, у Чугуївському – 20, 13 хворих є жителями Красноградського району, 11 – Богодухівського, 9 – Куп'янського, 4 – Лозівського району.

Загалом за добу 578 хворих одужали. Від наслідків коронавірусного захворювання померло 15 людей. До слова, днем раніше одужали 435 хворих, а померли - 14.

У пресслужбі ХОДА зазначають, що всього по області зареєстровано 241 504 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 226 360 хворих одужали, 6213 – померли.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський заявив, що пандемія закінчиться до нового року, однак у світі довго "тлітимуть" численні осередки. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що лікар із Харкова виступив проти анонімної вакцинації. Таким чином було виключено центр анонімної вакцинації з переліку медичних закладів, які можуть щепити проти COVID-19. Там нібито вакцинували людей із купленими COVID-сертифікатами, або тих, хто перебував під сімейним тиском. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися